*اولین سمپوزیوم "بازتوانی شناختی" پایان خرداد ماه برگزار می شود.

اولین سمپوزیوم "بازتوانی شناختی" روز پنجشنبه 31 خرداد به مدت دو روز از سوی "موسسه آموزش  عالی علوم شناختی" در محل "دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران" برگزار می شود.

محور های اصلی سمپوزیوم شامل اختلالات نورولوژیک، اختلالات روانپزشکی و تاثیر دارو بر کارکردهای شناختی است.

دکتر حسن عشایری, استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، بعنوان یکی از سخنرانان اصلی سمپوزیوم در باره "بازتوانی عصب روان شناختی" و همچنین دکتر مایک وبر، از دانشگاه ویتن هردیک کشور آلمان، یکی دیگر از سخنرانان میهمان پیرامون "تحریک الکتریکی مغز با لیزر" سخن خواهند گفت.

استادان و متخصصان مراکز مختلف دانشگاهی و پژوهشی کشور نیز  طی فعالیت دو روزه سمپوزیوم با حضور و شرکت در نشست های متعدد پرسش و پاسخ آن که بطور جداگانه و همزمان برگزار می شوند به بحث و تبادل نظر در باره موضوعاتی همچون بازتوانی شناختی در اختلالات نورولوژیک، اسکیزوفرنیا، سکته های مغزی، اعتیاد و  در اختلالات طیف اوتیسم خواهند پرداخت.

ستاد توسعه علوم شناختی، دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، به همراه کلینیک مغز و شناخت در برگزاری این سمپوزیوم با موسسه آموزش عالی علوم شناختی همکاری دارند. دکتر علیرضا مرادی ریاست، دکتر مهدی تهرانی دوست مسئولیت دبیر علمی و دکتر پیمان ابهریان دبیر اجرایی سمپوزیوم  را عهده دار هستند.

شرکت کنندگان در این سمپوزیوم از امتیاز بارآموزی برخوردار خواهند شد. ثبت نام برای شرکت در سمپوزیوم از طریق سامانه رسمی آن به نشانی http://cogrehabsymp.ir شروع شده است. دانشجویان از تخفیف ویژه دانشجویی در مبلغ هزینه ثبت نام برخوردار هستند.