*مواد و تاریخ برگزاری آزمون جامع دانشجویان دوره های دکتری تخصصی موسسه آموزش عالی علوم شناختی ( پژوهشکده علوم شناختی) در اردیبهشت ماه 1397

آزمون جامع دانشجويان دوره دكتري تخصصي پژوهشكده علوم شناختي در اردیبهشت ماه سال 1397 برگزار مي شود

آزمون جامع كتبي دانشجویان دوره های دکتری تخصصي واجد شرايط پژوهشكده علوم شناختي در روز یکشنبه 16 اردیبهشت از ساعت 9 و آزمون جامع شفاهي نیز در روز پنجشنبه 27 اردیبهشت از ساعت 9 برگزار مي شود.

مواد آزمون جامع  و شرایط شرکت در آن برای رشته های مختلف به شرح جدول زیر است.

دانشجویان دوره های دکتری تخصصی که قصد دارند در اردیبهشت 1397 در آزمون جامع شرکت کنند می بایست تا قبل از 31 فروردین ماه 1397 نسبت به تکمیل پرونده تحصیلی و همچنین ارائه مدرک زبان خارجی خود به دفتر اموزش جهت استعلام نهایی از مرکز صادر کننده مدرک زبان اقدام نمایند.

بر اساس دستورالعمل مراحل اجرایی دوره دکتری تخصصی، دانشجو بایستی قبل از امتحان جامع نسبت به ارائه مدرک زبان خارجی با حداقل نمرات

UTEPT=60, IELTS (Academic)=5.5, Tofel Computer Based=180,  Tofel Paper Based=500,  Tofel IBT=64,

Tolimo=500, MCHE (MSRT)= 50

اقدام نماید.

دانشجوی دوره دکتری تخصصی پس از اتمام دوره آموزشي از نیمسال چهارم با انتخاب آزمون جامع بايستي در آزمون جامع شركت نمايد، مدت مجاز مرحله آموزشي تا پايان ارزيابي امتحان جامع 2 تا 4 نيمسال تحصيلي است دانشجو در صورت عدم آمادگي يا عدم قبولي مي تواند يكبار ديگر در آزمون جامع بعدي شركت كند.

همچنین، دانشجو قبل از آزمون جامع موظف است عنوان طرح پژوهشی یا پایان نامه خود را به تصویب موسسه برساند.

آزمون جامع شامل آزمون كتبي و شفاهي مي باشد آزمون كتبي شامل سه درس اصلي به پيشنهاد استاد راهنما و به تصويب شوراي تحصيلات تكميلي و نمره ميانگين اين امتحان بايد حداقل 15 باشد. نمره آزمون شفاهي بر اساس : 1- مصاحبه درباره محتواي دروس آموزشي 2- قدرت بيان و تحليل مباحث علمي است. ميانگين نمره آزمون جامع نبايد از 16 كمتر باشد.

دانشجویی که میانگین ارزیابی جامع وی کمتر از 16 باشد تنها یک بار دیگر می تواند در ارزیابی جامع شرکت کند.

دانشجو پس از قبولي در آزمون موظف به تصويب طرح نهايي مي باشد كه تا يك نیمسال تحصیلی بعداز آن نيز قابل تمديد مي باشد.