*برنامه کار اولین سمپوزیوم "بازتوانی شناختی"

اولین سمپوزیوم "بازتوانی شناختی" با پنج جلسه دورهمی تخصصی با شرکت استادان و متخصصان در زمینه های گوناگون بازتوانی شناختی از روز پنجشنبه 31 خرداد به مدت دو  روز برگزار خواهد شد. دو نفر از استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه ویتن هردیک آلمان نیز سخنرانان میهمان ویژه سمپوزیم هستند.

سمپوزیوم "بازتوانی شناختی از سوی "موسسه آموزش  عالی علوم شناختی" در محل "دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران" برگزار می شود. محور های اصلی سمپوزیوم شامل اختلالات نورولوژیک، اختلالات روانپزشکی و تاثیر دارو بر کارکردهای شناختی است.

دکتر حسن عشایری, استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، بعنوان یکی از سخنرانان اصلی سمپوزیوم در باره "بازتوانی عصب روان شناختی" و همچنین دکتر مایک وبر، از دانشگاه ویتن هردیک کشور آلمان، یکی دیگر از سخنرانان میهمان پیرامون "تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه با لیزر" سخن خواهند گفت.

دکتر سید کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از سخنرانان جلسه افتتاحیه سمپوزیوم در روز پنجشنبه خواهد بود. دکتر محمد تقی جغتایی، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، دکتر علیرضا مرادی رییس سمپوزیوم و رییس موسسه آموزش عالی علوم شناختی به همراه دکتر مهدی تهرانی دوست، دبیر علمی سمپوزیوم نیز از سخنرانان جسله افتتاحیه هستند.

پنج جلسه دورهمی تخصصی سمپوزیوم با شرکت استادان، متخصصان و دانشجویان به سخنرانی، تبادل نظر و پرسش و پاسخ در زمینه های 1- "بازتوانی شناختی در اختلالات نورولوژیک" ، 2- "بازتوانی شناختی در اختلالات اسکیزوفرنیا"، 3- "بازتوانی شناختی در اختلال طیف اتیسم"، 4- "بازتوانی شناختی در اعتیاد"، و 5- "بازتوانی شناختی در سکته مغزی" خواهند پرداخت.

ستاد توسعه علوم شناختی، دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، به همراه کلینیک مغز و شناخت در برگزاری این سمپوزیوم با موسسه آموزش عالی علوم شناختی همکاری دارند. دکتر علیرضا مرادی ریاست، دکتر مهدی تهرانی دوست مسئولیت دبیر علمی و دکتر پیمان ابهریان دبیر اجرایی سمپوزیوم  را عهده دار هستند.

شرکت کنندگان در این سمپوزیوم از 10 امتیاز بارآموزی برخوردار خواهند شد. ثبت نام برای شرکت در سمپوزیوم از طریق سامانه رسمی آن به نشانی http://cogrehabsymp.ir  انجام می گیرد. دانشجویان از تخفیف ویژه دانشجویی در مبلغ هزینه ثبت نام برخوردار هستند.

-         دریافت برنامه کار اولین سمپوزیوم بازتوانی شناختی(PDF)