*وقفه سنواتی برای دانشجویان تبت نام نکرده

کمیسیون موارد خاص  موسسه آموزش عالی علوم شناختی با  تشکیل جلسه در 21 اردیبهشت ماه سال جاری دلایل کتبی تعدادی از دانشجویان برای عدم ثبت نام و  انتخاب واحد در موعد مقرر در نیمسال دوم تحصیلی 97-96 را وارد ندانست. لذا دانشجویان مزبور در نیمسال دوم بر اساس آیین نامه های آموزشی موسسه دچار وقفه تحصیلی شده اند. نیمسال  دوم 97-96 جزو سنوات تحصیلی آنها محسوب خواهد شد.

بر اساس آئین نامه های آموزشی دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد موسسه، دانشجویانی که قبل از شروع هر نیمسال و یا در مهلت مقرر بدون اطلاع و اخذ مرخصی تحصیلی برای انتخاب واحد درسی و تکمیل مراحل ثبت نام  خود اقدام نکنند، غایب محسوب شده، از شرکت در کلاس های درس، جلسات امتحان و یا پیگیری پایان نامه و رساله خود محروم گشته، دچار وقفه تحصیلی می­شوند.

این تعداد از دانشجویان در صورت تمایل به ادامه تحصیل باید برای ثبت نام و انتخاب واحد درسی حود در نیمسال اول تحصیلی 98-97 در بازه هایی که اعلام خواهد شد اقدام نمایند و نیمسال هایی که غایب بوده­اند جزو سنوات تحصیلی آنها محاسبه خواهد شد.

مدیریت آموزش